Entry Owner Affies
PMR.
Wednesday, 26 December 2012 // 0 comments
Assalammualaikum dear readers , stalkers and blogwalkers . Hiyaaa , neyyo , yoo ! Barabaraberebere :DD Kehkehkeh , hmmmm . Esok last day aku online :'/ Brr , nak tak nak kena jugak sebab itu arahan mama . Kayy aku terpaksa akur dengan apa yang dia suruh tuu . Hmm , k tahun depan maybe aku dapat online sampai habis PMR :'/ PMR ? Ramai sedara-mara aku cakap PMR tahun depan susah :'| Biasalah an batch terakhir . Tapi apa apa pun aku dah sedia ! Sedia rentak tempur maju tanpa undur ! Yeahhh ! Ayat tuu buat aku membara beb . Itu lirik lagu Bangkit dari Dj Fuzz dengan Altimet ! Bhaha , so how with L ? Aku nak taknak kena lahh gak contact dia guna telephone umah or payphone :) Kayy iloveyouu forever L :* Kayy buddy aku akan jumpa korang balik next year after exam maybee . Byee :')

« OLDNEW »