Entry Owner Affies
Stop couple and focus at PMR only.
Sunday, 3 March 2013 // 0 comments
Assalammualaikum, agaknya bape hari dah aku tak update blog nih? Haha, entahlah an. Tapi serius aku cakap banyak cerita. Baby Lily? Kawan aku je, entahlah. Dia still nak ex dia tu, pergilah aku tak kisah. Aku sekarang lebih suka kalau bersendirian daripada ada berdua. Nana? Entahlah, dia tengking aku hari tu. Padahal aku tanya jek asal tak angkat phone, pastu tak pasal pasal nak tengking aku. Haha, entahlah. Tahun 2013 nih tahun yang sempurna untuk aku study. Dah lah an matanglah sikit aku ni, kalau tak couple tak mati pun. 

PMR lagi penting, kalau aku dapat 8A siapa tak bangga an. Lagi lagi mama and ayah aku, diaorang mesti gembira dan senyum ke telinga bila aku dapat 8A. Stoplah aku dengan asmara, tambah dosa je kerja. Baik solat sunat dapat pahala. Tahun nih, tahun yang sesuai untuk aku beribadah dan dekatkan diri aku dengan Allah. Lagi bagus macam tu, dari aku dok berpoya-poya. Biarlah orang panggil aku poyo, boleh pikirkan siapa dapat dosa siapa dapat pahala nanti?

Aku sekarang hanya bersama-sama kawan aku je. Diaorang je lah boleh buat aku happy balik, yang lagi happy bila aku tengok mama aku senyum. Tu dah paling terbaik untuk, Iloveyou mama. Kawan kawan aku yang rapat dengan aku sekarang : Budak lelaki kelas 3rk1, Najun, Ieza, Niesa, budak yang duduk belakang tempat duduk aku Afiqah dengan Fatin, Atiqah Tajul, Farah Hani, Adib Kimi, Farees, Danish, Soden, Zulfikar, Hazim Zul banyak lagilah member aku yang baik tuu :)

Tengok? Walaupun aku tak couple bibir aku nih still boleh happy lagi taw. Biarlah kena memain dengan diaorang pun, tapi still happy ending lagi :) Iloveyou my friend, rakan Twitter aku pun apatah lagi. Kalau takde diaorang siapalah nak teman aku dekat Twitter tu. 

Hidup kenalah cepat matang, barulah selalu boleh tenangkan hati dan fikiran. Jangan selalu nak sedih sangatlah kan. Benda tuu, lama lagi. -Baru 15 tahun dah nak couple- Cikgu ...... haha. Masa cepat berubah dan makin pantas kalau terus rehat tanpa study hancurlah PMR aku nanti. Masa yang ada nih baik aku focus dekat PMR dari masalah lain. 

Okay sampai sini jee, Assalammualaikum :)



« OLD